Home ISTRA Ostali sportovi ANKETNI UPITNIK | Udruga IstraSport – super ideja ili?

ANKETNI UPITNIK | Udruga IstraSport – super ideja ili?

 

Portal IstraSport vodi se motom „I portal. I pokret.“, a u prvih 13 dana 2023. godine baš je, doduše slučajno, bilo primjera kako je to glas svih sportaša, klubova i sportskih djelatnika koji smatraju da su u nečemu obespravljeni.

Osnovati udrugu koja bi okupljala sve zaljubljenike u sport na našem poluotoku, ali i pratitelje portala IstraSport izvan Istre ideja je koja „kipti“ u nama već dugi period, a sada za mišljenje pitamo Vas. Razloga za osnivanje takve udruge ima više, a ovo su tri glavna:

ZAJEDNIŠTVO još jače povezati zajednicu, udruga bi imala svoj dio na samom portalu te bi tijekom 2023. bio osnovan forum gdje bi se predlagale teme koje treba obraditi IstraSport, kritiziralo rad ili hvalilo određene poteze portala

FINANCIJE IstraSport na ovakav način neće dugo. Protekla 2022. godina je preživljena, doslovno, a 2023. će biti još teža. Nismo baš podobni, ne uvijamo kralježnicu, a to znači da najveći adut kojeg imamo je naša publika. Godišnja članarina od 20 eura nama bi donijela mnogo, a naši pratitelji bi dobili kvalitetniji portal.

PODIZANJE KVALITETE RADA IstraSport vikendom konstantno odrađuje između 45 i 55 sportskih utakmica. To čine najčešće dva, a vrlo rijetko tri novinara. Tko god vam je rekao da jedna osoba može kvalitetno odraditi 20 izvještaja u 12 sati, taj vas je slagao. Proširenje redakcije je prvi korak ka glavnom cilju – podizanje kvalitete tekstova na portalu.

Članovima udruge bi se, naravno, u dogovoru sa sportskim klubovima i tvrtkama koje su sponzori, omogućilo veći broj pogodnosti kroz koji bi itekako vratili ‘uloženu’ članarinu. Sada, kad ste ovo pročitali, možda o tome i promislili, molimo Vas da iskreno ispunite anketu – treba nam savjet i smjer.

Hvala svima koji će iskreno ispuniti anketu.

This poll is no longer accepting votes

Što mislite o ideji osnivanja udruge pratitelja i prijatelja IstraSporta?
Biste li se Vi učlanili u udrugu IstraSport?
Članarina za 2023. godinu bi trebala biti...
Previous articleKadeti KK Stoja opet u najelitnijem hrvatskom natjecanju
Next articleNOVOGODIŠNJI TURNIR | Pazinjani oduševili prvog dana, odlični i Harlem klinci AO Trumić