Home Nogomet Istra 1961 Arena Cup dobila i egzotičnog sudionika, Istra 1961 s Goricom na stadionu...

Arena Cup dobila i egzotičnog sudionika, Istra 1961 s Goricom na stadionu uz VAR

SHARE

Od 16. do 26. siječnja se na sportskim terenima nogometnog trening kampa hotela Park Plaza Belvedere u Medulinu održava šesti Arena Cup. Organizator je TZ Općine Medulin, a na turniru će sudjelovati osam klubova podijeljenih u dvije skupine po četiri.

Zanimljivo, ovog puta se na popisu klubova nalazi i Khangarid, klub iz Mongolije, trenutno treći na tamošnjoj ljestvici prve lige, a od stranih klubova biti će tu i srpski drugoligaš Žarkovo, češki drugoligaš Slavoj Vyšehrad te slovenski drugoligaš Drava Ptuj.

Hrvatsku će, uz pulskog prvoligaša, predstavljati Inter Zaprešić, Lokomotiva i Gorica. Prva utakmica se igra 16. siječnja u 11 sati kada se sastaju Inter i Drava, a dodajmo da će HNTV prenositi dvije utakmice te da će se okršaj Istre 1961 i Gorice prenositi sa stadiona Aldo Drosina gdje će se koristiti i VAR tehnologija.

Za kraj, recimo da će Istra 1961 igrati u skupini Finera gdje su još Žarkovo, Gorica i Slavoj Vyšehrad, a da će u grupi Ceja igrati Inter Zaprešić, Lokomotiva, Khangarid i Drava Ptuj. Finale je na rasporedu 26. siječnja u 14:30 sati.