Home Arhiva Arne Peruški barem privremeno na vrhu

Arne Peruški barem privremeno na vrhu

Što se tiče Treće ŽNL Jug, „kišu“ u Kanfanaru iskoristili su nogometaši Arne Peruški koji su pobjedom nad krničkim Pomorcem osigurali čelnu poziciju na ljestvici.

 

[1]

 

Strijelci u toj pobjedi bili su Sandro Špigić i Emrah Tahirović. Štinjan je slavio protiv Marčana, a osim jednog autogola gostiju, u listu strijelaca upisali su se Ivan Mašeni i Antonio Alaber. Plominjani su dvama pogocima Sandia Murata stigli do 2:0 pa je gol Adnana Jusića u 81. minuti bio samo „labuđi pjev“ gostiju.

 

U Raši su Barbanci poraženi 3:0. Elvedin Mulavdić i Ramo Mujanović „zabili“ su iz jedanaesterca, a Alen Golja iz igre u 88. minuti susreta. Kako je najstroža kazna za domaćina u Raši postala tradicija, pogledali smo ovosezonsku statistiku i došli do zanimljivih podataka.

 

Rašani su u četiri domaće utakmica dobili/zaslužili/izborili sedam (!) jedanaesteraca, a u gostima nisu dobili/zaslužili/izborili nijedan. Prevelika je to razlika da objektivni promatrač ne bi posumnjao kako možda suci padnu pod pritisak kada sude u Raši. Ili su im možda protivnici grublji u Raši nego kada igraju u gostima.

 

[2]