Home Nogomet Druga ŽNL Istra Arne Peruški: “Nema nikakvih potreba za ikakvim fuzijama”

Arne Peruški: “Nema nikakvih potreba za ikakvim fuzijama”

SHARE
Lider prvenstva Arne Peruški

Nakon objave o možebitnim fuzijama, koje vjerojatno „guraju“ općinski načelnici svjesni kako neće biti novaca za toliki broj klubova, momentalno su se javili i klubovi. Izgleda da do fuzija neće doći baš tako lako…

„Nakon jučerašnjeg članka koji je objavljen s Vašeg portala dobili smo nekoliko upita da se između ostalih tu radi o spajanju Arne Peruški i Pomorca. Pošto to nigdje u Vašem jučerašnjem članku nije bilo navedeno, nije bilo nikakve potrebe da Vam ovo pišemo na “rekla – kazala”.

No, eto dogodilo se i to što je jučer bilo “rekla – kazala”. Stoga, imamo potrebu demantirati Vaš natpis o fuziji Arne Peruški i Pomorca. Poveznica između ova dva kluba postoji u tome što bi Arne Peruški u 2. ŽNL mogli biti domaćini na terenu u Krnici.

Ako Vam kažemo da nam je čelnik NK Muntića, gospodin Išić Denis ponudio svoj teren na raspolaganje, bi li onda se pričalo o fuziji Arne Peruški i Muntića. Pa na kraju krajeva, upravo je Muntić prethodnu jesen bio domaćin u Marčani pa smatram da sam sve rekao time. Mišljenja smo da bi trebalo provjeriti informacije prije nego li ih plasirate u javnost. Za takve stvari stojimo Vam uvijek na raspolaganju.

Arne Peruški su klub koji ponosno, samostalno i bez ikakvih fuzija postoji od 1972. godine. Prije 7-8 godina došlo je do smjene generacije te klub je izbavljen iz financijskih dubioza te na igračkom i upravljačkom planu presložen. Stoga, nema nikakvih potreba za ikakvim fuzijama“, stiglo je priopćenje iz NK Arne Peruški.