SHARE

Šest je bodova zaostatka nakon katastrofalne jeseni bila ona naznaka optimizma koja se dala osjetiti ovoga tjedna u momčadi Muntića. Nada da mogu svladati Puljane koji posljednjih mjesec dana ne briljiraju bila je i nada da će Išićeva momčad uhvatiti potpuni priključak sa ostatkom ligaškog društva.

I upravo su to momci s Grabri učinili danas u Štinjanu. Pobjedom protiv Istre Pula došli su na samo tri boda zaostatka za konkurencijom, pa u posljednjih pet kola ulazimo sa apsolutnom neizvjesnošću.

Goste je danas u vodstvo na isteku prvoga dijela doveo Alex Ladislović koji je najbolje reagirao na jednu dubinsku loptu i svladao Čaju. Vratili su se domaći pogotkom Šabića nakon sat vremena igre koji je jednu povratnu loptu poslao iza leđa Crljenice.

No, veliko slavlje i veliku, sada apsolutno realnu nadu u ostanak gostima donosi Arnel Jusić koji je nakon ubačaja sa strane ubacio loptu u prazan gol za potpuni priključak Išićeve momčadi.


ŠTINJAN – Igralište Fortin – 1. ŽNL – 21. kolo – SUDAC: Boris Vitasović (Filipana), POMOĆNICI: Dragan Kukić (Pula) i Ante Dokuš (Pula)

ISTRA PULA – MUNTIĆ 1:2 (0:1)

Žuti kartoni: Rakazović, Žilo (Istra Pula), Jusić (Muntić)

Strijelci: 0:1 Ladislović 45′, 1:1 Šabić 59′, 1:2 Jusić 71′

ISTRA PULA: Čajo, Džanić, Avdić (55. Šabić), Žilo, Ilić, Ališić, Kalčić, Vijatović, Kinkela, (69. Divković), Rakazović, Milotić (80. Tomanić)

Trener: Ivan Crljenica

MUNTIĆ: Crljenica, Piton (65. Širol), Vidalić, Mionić, Ladislović, Saul, Egan, Radolović, Jusić (89. Preston), Manojlovski, Ljubas

Trener: Denis Išić