Home ISTRA Atletika Atletičari Albone sudjelovali na HALS-u u Varaždinu

Atletičari Albone sudjelovali na HALS-u u Varaždinu

SHARE

Atletičari Albone proteklog su vikenda sudjelovali na HALS-u (Hrvatska atletska liga Sjever) kao gosti, i to s 11 natjecatelja. Trener Ervin Kiršić može biti zadovoljan ostvarenim u Varaždinu.

Mia Faraguna je na 60 metara bila 26., a na 300 metara odličan rezultat zabilježila je Ani Poldrugovac koja je utrku okončala na desetom mjestu. Paola Dobrić bila je 18., a Ani Čupić 30. dok je najmlađa od njih, Zoe Marković bila 41. u konkurenciji čak 49 limačica.

Međutim, Marković je odličan rezultat ostvarila u vortexu završivši šesta, a sjajna je bila i Agata Miletić Lupetin koja je na 60 metara za mlađe kadetkinje na cilj stigla kao četvrta u konkurenciji 31 trkačice. Anai Dagostin je bila 14. u vortexu te 34. na 300 metara za mlađe kadetkinje, a u tom uzrastu Agata Miletić Lupetin bila je i sedma u skoku u dalj.

Kod dječaka, Ivano Radočaj bio je 17. na 60 metara kod mlađih kadeta, a Marin Santro 11. na 300 metara. Radočaj je odličan rezultat ostvario u skoku u vis gdje je okončao na trećem mjestu.

Leonarda Josipović je kod starijih kadetkinja u skoku u dalj bila vrlo dobra 11. dok je Nina Kos zauzela 15. poziciju. Potonja je bila i sedma u bacanju koplja. Sve u svemu vrijedno iskustvo za mlade labinske atletičare.