Home Nogomet Prva ŽNL Istra BAĆAC WINERY PRVA ŽNL – 20. kolo | Veliki derbi nemamo, ali...

BAĆAC WINERY PRVA ŽNL – 20. kolo | Veliki derbi nemamo, ali sigurno nas čeka interesantan vikend

FOTO: Tea Juran

Nakon dugog perioda u Baćac Winery Prvoj ŽNL nemamo pravi derbi s vrha. Najbliže tome je okršaj Vodnjana i Marčane u subotu, ali teško je dvoboj četvrte i sedme momčadi lige nazivati derbijem. Ali, zanimljivo će sigurno biti.

Neka se ne ljuti ponajbolji strijelac lige Luka Birkić, ali Marčancima će još više nedostajati Arian Agaj koji igra u fantastičnoj formi i „nosi“ momčad prema uspjesima. Istog dana, u subotu, Iskra dočekuje Istru, a Rabac Savičentine koji nakon posljednja dva kola više o tituli ne trebaju razmišljati, ali još uvijek imaju kvalitetu za sam vrh.

Na Kunfin za „marendu“ u nedjelju ujutro stiže sve bolja Dajla koja otvoreno sanja viši rang i o tome sve glasnije govori. Domaćinu će nedostajati Haris Mehmedagić i mladi ofenzivac Lean Pranjić dok će kod gostiju izostati samo Deni Damjanić.

Nedjelja popodne tradicionalno donosi tri zanimljive utakmice. Ližnjanci će na Velom Vrhu tražiti nove bodove za titulu, a Štinjanci ugošćuju Muntić. Kod gostiju pravo nastupa nemaju Leo Pejić i Sanel Imširević, pa su domaći još izrazitiji favoriti.

U Vrsar stižu Potpićanci, ali bez Patrika Pincina i Marka Gržanića, a i pomalo rasterećeni nakon pobjede nad Vodnjancima.