Home Nogomet Kup Istre Banjole goropadne protiv Arne Peruški

Banjole goropadne protiv Arne Peruški

SHARE
Milivoj Simeunović izvodi slobodni udarac

Brzo su u Banjolama stvari danas postavljene na svoje mjesto. Modrušan je probio stranu, i točnim centaršutem pronašao Salihovića koji dovodi domaćine u vodstvo u 10. minuti.

Nije dugo prošlo, a dosuđen je slobodan udarac za Banjole na dvadeset i pet metara od gola Vujice. To je kao stopostotna prigoda kada lopti prilazi Milivoj Simeunović. Nakon kratkog zaleta, efektno se zakoprcala u mreži nemoćnog Vujice za 2:0.

Peruški tada lagano tonu i tjelesno i aktivacijom samog kadra, pa nakon akcije Čudea i Simeunovića, ostavljena je lopta za Imširevića koji pogađa za 3:0. Do kraja poluvremena Salihović u solo-prodoru povisuje rezultat na velikih i zasluženih 4:0 što je i rezultat prvoga dijela.

U nastavku splasnula je igra i jednih i drugih pa je samo Simeunović pet minuta prije kraja svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat utakmice.


BANJOLE – Igralište Premantika – Kup NSŽI  – 2. kolo. – SUDAC: Boris Vitasović (Marčana), Pomoćnici: Edin Šehić (Pula), Arnel Bešić (Pula)

BANJOLE – ARNE PERUŠKI 5:0 (4:0)

Žuti kartoni: Hrelja (Banjole)

Strijelci: 1:0 Salihović 6′, 2:0 Simeunović 16′, 3:0 Imširević 30′, 4:0 Salihović 34′, 5:0 Simeunović 86′

BANJOLE: Rešidović, (od 80. Šabić), Čosić, Bagarić, (od 80. Cukon), Luchessi, (od 71. Medvid), Salihović, Imširević, (od 46. Toprek), Simeunović, Bobić, (od 61. Šnur), Modrušan, (od 46. Hrelja), Božićević, (od 61. Balen), Čude

Trener: Dragan Tomić

ARNE PERUŠKI: Vujica, Peruško I., Osmanović, Mihalić, Gašić, Tahirović, (od 46. Pujić),  Barlian, Mišić, (od 67. Humbal),  Peruško J., (od 67. Zupanc), Kalac, Peruško M.

Trener: Adriano Belli