Home Nogomet Prva ŽNL Istra Banjole protutnjale pokraj aktualnog prvaka

Banjole protutnjale pokraj aktualnog prvaka

SHARE

Vrsar ima određenu kvalitetu i vjerojatno će se podignuti u nastavku prvenstva na ljestvici, ali možda je najbolje reći da su Banjolama danas s klupe u igru ušli Salihović, Matejčić i Šnur, primjera radi, trojac koji bi bio pojačanje gotovo svim ostalim momčadima u ligi.

O radu Dragana Tomića ne treba previše, dovoljno je reći da je i danas imao 18 igrača u zapisniku. U vodstvo je njegovu momčad doveo Amerikanac Correa lijepim udarcem s 25 metara pod gredu.

Na 0:2 povisio je Sanel Imširević nakon što je ubačena lopta stigla na peterac gdje je on “kralj”. Konačnih 0:3 postavio je Danijel Božičević, dočekavši grešku domaćih na drugoj vratnici u smiraju susreta.

VRSAR – Igralište NK Vrsar – 1. ŽNL – 5. kolo
SUDAC: Petar Pejkunović (Kožljak) POMOĆNICI: Elvis Brečević (Labin) i Florian Belavić (Salakovci)

VRSAR – BANJOLE 0:3 (0:2)

Žuti kartoni: Koraca, Matošević (Vrsar) Imširević, Bobić, Balen (Banjole)

Strijelci: 0:1 Correa 10′, 0:2 Imširević 37′, 0:3 Božičević 88′

VRSAR: Filipović, Dekleva D., Bonaca, Dekleva F., Naumov (46. Lekić), Pavišić (58. Jugovac), Matošević, Koraca (75. Marunica), Fonović, Pršurić (72. Buković), Hrvatin

Trener: Gverino Zović

BANJOLE: Rešidović, Ćosić, Hrelja (60. Matejčić), Bagarić M. (82. Modrušan), Luchesi, Čude (75. Toprek), Simeunović, Bobić (82. Balen), Božičević, Imširević (54. Šnur), Correa (60. Salihović)

Trener: Dragan Tomić