Home Nogomet Kup Istre Banjole teže nego što to rezultat govori, ali zasluženo

Banjole teže nego što to rezultat govori, ali zasluženo

Nogometaši Banjola su teže nego što to rezultat govori danas prošli u Kupu Istre na Suhači protiv Savičentina. Poveli su vrlo rano, u 16. minuti, nakon što je u domaćem šesnaestercu srušen Alan Kamenicki.

Sigurni realizator najstrože kazne bio je Stefan Antanasković, a bolje prvo poluvrijeme Banjole okrunio je Ismar Hairlahović prekrasnim udarcem s 20 metara za 0:2 u 28. minuti. U nastavak su bolje ušli domaći.

Imali su gredu, a preko Matije Mišana koji je iskoristio jednu dubinsku loptu, smanjili su na 1:2. I onda kada nisu u svojim naletima uspjeli doći do poravnanja, u gužvi u šesnaestercu na kraju susreta Anel Salihović poslao je jednu oštru loptu koja je od Antonija Ivančića završila u mreži za 1:3.

SVETVINČENAT – Igralište Suhača – KUP ISTRE – MEĐUKOLO – SUDAC: Željko Muller (Poreč) POMOĆNI SUCI: Marijan Pavlović (Rovinjsko Selo) i Perica Nikolić (Poreč) DELEGAT: Denis Šturman (Rovinjsko Selo)

SMOLJANCI SLOBODA – BANJOLE 1:3 (0:2)

Strijelci: 0:1 Antanasković 16′-11m, 0:2 Hairlahović 28′, 1:2 Mišan Mat. 50′, 1:3 Ivančić 89′ (ag)

Žuti kartoni: Jukan, Ćosić (Banjole)

SMOLJANCI SLOBODA: Tomišić, Čudić Perković (46. Doblanović R.), Peršić, Mišan Mat., Banović, Ban (46. Krajcar), Licul, Furlanić, Mišan Mau., Dadić, Ivančić

Trener: Dragutin Ristić

BANJOLE: Tepšić, Hrelja (58. Hoxha), Milutinović (73. Medvid), Salihović, Filipović, Luchesi D. (46. Ćosić), Hairlahović, Antanasković, Kamenicki (77. Gerlič), Jukan (46. Bićak), Vujica B.

Trener: Dragan Tomić