Home Nogomet Ostalo BILO JE I VRIME: Rino Orbanić primio nagradu Općine Žminj!

BILO JE I VRIME: Rino Orbanić primio nagradu Općine Žminj!

Tajnik i dugogodišnji trener Nogometnog kluba Žminj, Rino Orbanić, dobitnik je Nagrade Općine Žminj te mu se ista uručila 3. listopad 2023. godine na svečanoj sjednici Općine Žminj povodom dana Općine i zaštitnika Sv. Mihovila.

U odluci Općine Žminj o dodjeli stoji da se Rinu Orbaniću dodjeljuje Nagrada Općine Žminj za osobite uspjehe postignute u razvoju tjelesne kulture i sporta kroz dugogodišnji rad u Nogometnom klubu Žminj, od posebnog značaja za Općinu Žminj.

U Kandidaturi za dodjelu Nagrade Rina Orbanića, čiji je prijedlog dodjele podnio općinski načelnik Željko Plavčić, istaknut je doprinos gospodina Rina Orbanića u području sporta općenito i razvoja nogometa kao sastavnog dijela življenja u Žminju.

Uz opisani životni i profesionalni put, istaknuta je upornost, skromnost, radišnost i nenametljivost predloženog kandidata uz poseban naglasak na njegovoj važnoj ulozi u razvoju Nogometnog kluba Žminj, dugogodišnjem ulaganju truda u rad s brojnim generacijama malih i velikih nogometaša doprinoseći tako odgoju mladih posvećenih sportu i zajednici.

Previous articlePORTIERI DRUGA ŽNL – 5. kolo: Ovog vikenda neće profitirati benzinske postaje, gostovanja su kratka, ali napeta kao žice na gitari!
Next articlePula 1981 na krilima Mirka Marića porazila Pazinjane u Kupu Krešimira Ćosića