Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Bilo je napeto, a onda je počela utakmica – Robert Vlizlo povukao...

Bilo je napeto, a onda je počela utakmica – Robert Vlizlo povukao Funtanu do novog troboda

Nogometaši Funtane i nakon trećeg kola ne znaju za poraz. Druga pobjeda sezone ostvarena je u srazu s Borcem, koji je nakon dva remija na Kampu doživio prvi poraz. Sve bitno dogodilo se u uvodnih desetak minuta kada je domaćin preko Vlizla dvaput zatresao mrežu Bakrana.

Nije još utakmica ni krenula kako treba, a već je Emanuel Šegon ukrao jednu loptu protivniku u njihovoj polovici pa idealno poslužio Roberta Vlizla koji zabija za 1:0. Gosti se nisu uspjeli ni snaći, evo i drugog.

U prvih deset minuta Šterl je radio “nered” gostima, ali su mu u desetoj minuti izbili loptu, ali samo do Massima Terlevića koji daje lijevo za Vlizla, a ovaj se namješta na desnu nogu i pogađa prvi kut za 2:0. Tri minute kasnije sam na gostujućeg golmana ide Terlević, ali mu Benulić odlično brani “zicer”.

Gosti su u 35. minuti tražili najstrožu kaznu, ali je sudac Starčević dosudio slobodnjak na rubu kaznenog prostora. Bakrani su negodovali, najglasniji je bio na klupi Tadić koji je zbog prigovora isključen.

U nastavku susreta domaći strateg Dorčić je napravio dosta izmjena i tempo je malo pao. Gosti su nešto pokušavali, ali je Funtana bez većih problema sačuvala prednost stečenu u uvodnim minutama susreta. Bakrani su najbliže golu bili u 76. minuti, ali je Milocani odličnom reakcijom, uhvativši “živu” Ercegu iz jedanaesterca, sačuvao mrežu Funtane netaknutom.

FUNTANA – Kampo – ČETVRTA NL NS RIJEKA – 3. kolo – SUDAC: Daniel Starčević  POMOĆNICI: Erik Vesel i Patrik Beniković (svi Pula) DELEGAT: Dino Hajdarević (Pula)

FUNTANA – BORAC 2:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Vlizlo 1′, 2:0 Vlizlo 11′

Žuti kartoni: Štetić, Babić, Vlahović, Žulić (Funtana), Fućak, Štemberger, Tadić, Nekić (Borac)

Crveni karton: Tadić (Borac – 35′ drugi žuti karton)

FUNTANA: Milocani, Vladišković, Štetić (70. Vlahović), Šegon, Ciglar, Vlizlo, Bogdan, Terlević, Babić, Peteh (70. Žulić), Šterl (21. Prolić (80. Hanižar)

Trener: Vjekoslav Dorčić

BORAC: Benulić, Fućak, Zubić, Erceg, Juras, Žeželić, Golić, Co Fabio, Salamon (46. Nekić), Iljazi, Štemberger

Trener: Kristijan Čaval

Previous articlePeti Pula Marathon održat će se 22. i 23. rujna 2023.
Next articlePojavio se Sandi Križman. ‘Nastradala’ je Brtonigla NV