Home Nogomet Mlađi uzrasti BILTEN MLADEŽI | Pokrenut disciplinski postupak protiv NK Veli Vrh, predstavnika kluba...

BILTEN MLADEŽI | Pokrenut disciplinski postupak protiv NK Veli Vrh, predstavnika kluba i četvorice igrača zbog nereda nakon utakmice mlađih pionira

FOTO: Ilustracija

Danas je izašao bilten mladeži Nogometnog središta Rijeka što je u globalu popis ljestvica i rezultata prošlog tjedna, zajedno sa svim mogućim kaznama koje najčešće dobije NK Crikvenica zbog toga što im juniorska momčad djelomično ili u potpunosti ne postoji.

Za to što su jedno pionirsko kolo igrali s desetoricom dobili su ukor, ali je već pokrenut postupak za naredno, pa tu čekaju kaznu, a ukor su zaradili i zbog kašnjenja na susret u Novigrad, ovog puta kadetski.

U Poreču nisu ni započeli susret jer ih je bilo šest (sedmi nije imao pravo nastupa), a za kolo prije u Novigradu dobili su ukor zbog toga što nisu imali trenera. Za tu istu utakmicu kažnjeni su s 200 eura jer su ostali sa šest igrača na terenu nakon ozljede sedmog, a oduzimaju im se i dva boda na ljestvici. Ovo potonje će vjerojatno lakše „preživjeti“.

No, za „nerede“ ovog puta ne treba gledati „preko Učke“. Na utakmici mlađih pionira Velog Vrha i fažanske Mladosti dogodile su se nemile scene nakon kojih je sudac utakmice u dopunskom izvješću prijavio domaćina, NK Veli Vrh, zbog kako piše – „fizičkog napada od strane gledatelja na suca utakmice“, a prijavljen je i sam predstavnik kluba zbog „učestvovanja u neredu nakon završetka utakmice“.

Na to treba dodati i da su četvorica mlađih pionira prijavljeni od strane suca utakmice pa je jasno kako će Velovršani itekako snositi posljedice za ponašanje kakvom na terenima ne bi smjelo biti mjesta.