Home Rukomet Prva HŽRL Bjelovar na kraju pobjedi dodao epitet “visoka”

Bjelovar na kraju pobjedi dodao epitet “visoka”

FOTO: Marin Stepčić

Labinske rukometašice nisu uspjele iznenaditi favorizirani Bjelovar danas na teškom gostovanju. Loše su Labudice ušle u utakmicu te je već u 11. minuti bilo 10:3. Već je tu bilo jasno da su domaće itekako raspoložene.

Do predaha su rukometašice Rudara smanjile domaću prednost na tri pogotka razlike, ali u drugom poluvremenu se nije dogodilo iznenađenje. Štoviše, u 49. minuti Oremović je s krila zabila za 24:18 i Bjelovar je utakmicu odveo u mirne vode. Do kraja su upisale visoku pobjedu – 30:19.

Kod domaćih je odlična bila vratarica Karmela Pokopac s 11 obrana, a u polju je Ana Turk postigla šest golova. Ana Ugrin je na golu Labudica imala dobar dan s 13 obrana, a Ana Jajčević je postigla devet golova.

BJELOVAR – Dvorana europskih prvaka– PRVA HŽRL – 19. KOLO – SUCI: Stipe Kereta (Zagreb) i Silvano Nogić (Petrinja)

ŽRK BJELOVAR – ŽRK RUDAR 30:19  (14:11)

BJELOVAR: Turk 6, Gavrić A. 2, Oremović 4, Paštar 3, Mikulić 4, Turkalj, Krizmanić 2, Aušperger 1, Gavrić M. 2, Pokopac, Gašparović 3, Smiljanec 1, Pletikosić 1, Petrović, Vukojević 1, Ravenšćak

Sedmerci: 4/5, Isključenja: 8 minuta

Trener: Dario Obran

RUDAR: Kamenar, Šumberac 3, Zahtila 1, Bradanović, Vrkić, Belušić D. 3, Pavić, Šegota, Malić, Kremer, Miočinović 3, Đuzel, Ugrin, Jajčević 9

Sedmerci: 5/5, Isključenja: 4 minute

Trener: Diego Datos

PRVA HŽRL – LJESTVICA