Home ISTRA Ostali sportovi BK Labin u travnju kreće sa školom boćanja

BK Labin u travnju kreće sa školom boćanja

SHARE
Predsjednik Dino Škopac i trener Romano Grižančić

Boćarski klub Labin kreće sa Školom boćanja za mlađe uzraste (djevojčice i dječake) preporučene dobne skupine od devet godina i starije. Prezentacija boćanja održat će se u dva termina.

Prvi je 10. travnja (subota, u 10:00 sati) na gradskom boćalištu Šćiri u Labinu, a drugi je četiri dana kasnije, u srijedu 14. travnja (18:00 sati) na boćalištu u Čepiću. U prezentaciji će se pokazati osnove dvije vrste boćanja, volo (sportsko) i petanque.

Također, djeci će se pokazati osnove pravilnog zagrijavanja i istezanja u boćanju kao preduvjeta za kvalitetni trening. Djeci će se prikazati i osnovne tehnike pravilnog bližanja i izbijanja.

Nakon prezentacija, zainteresirani se mogu uključiti u daljnji rad i treninge u klubu prema dogovorenim terminama (ovisno o broju polaznika). Prezentacije i treninge vodi školovani trener boćanja i izbornik ženske boćarske reprezentacije Hrvatske – Romano Grižančić.

Za sve daljnje informacije možete se javiti putem e-maila: romano.grizancic@gmail.com ili na broj telefona: 095 8835 745.