Home ISTRA Ostali sportovi BLIK U PAZINU | Sara Lanča, Filip Kurtović i Luka Žufić najbolji...

BLIK U PAZINU | Sara Lanča, Filip Kurtović i Luka Žufić najbolji na četvrtom kolu

SHARE

u nedjelju, 13. siječnja 2019. u dvorani za penjanje SPK Hiperaktiv u Pazinu održano je četvrto kolo penjačke lige BLIK – Bolder liga Istre i Kvarnera. “Hiperaktivci” su postavili izvrsne smjerove svih težina i natjecanje je kao i dosad proteklo u energičnoj i prijateljskoj atmosferi. 

U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Sara Lanča (SPK Hiperaktiv, Pazin), drugo mjesto Jasna Božić (SPK Rirockclimbing, Rijeka), a treće mjesto pripalo je Lini Stock (SPK Rirockclimbing, Rijeka).

U muškoj kategoriji pobijedio je petnaestogodišnji Filip Kurtović (SPK Onsight, Pula), a iza njega bili su Petar Gojtanić (SPK Hiperaktiv, Pazin) i Gianfranco Dušić (SPK Rirockclimbing, Rijeka).

Na prvom mjestu u hobi kategoriji stajao je mladi Luka Žufić (SPK Onsight, Pula), drugi je Luka Finderle (SPK Hiperaktiv, Pazin) i treći Silvio Gojtanić (SPK Hiperaktiv, Pazin).

Sljedeće natjecanje bit će održano 03. veljače 2019. u dvorani SPK Onsight u Društvenom centru Rojc u Puli. Još nas dva kola dijele od finala u Roču koje će biti održano u ožujku.

BLIK je prijateljsko i neprofitno natjecanje kojeg sponzoriraju: Samsara Climbing Holds (opremanje umjetnih stijena svih klubova), BIM sport (nagrade za finaliste lige), Kibuba (nagrade za pojedinačna kola),  Todd Design (autor plakata i vizuala).