Home Boćanje Treća HBL Zapad Boćari Labina osvojili titulu prvaka Treće HBL Zapad pa je uslijedila velika...

Boćari Labina osvojili titulu prvaka Treće HBL Zapad pa je uslijedila velika fešta

SHARE

Boćari Labina večeras su zaokružili sezonu za pamćenje. Klub je to koji u svojim redovima ima državne prvakinje (koje su i treće u Europi), a od večeras i novog prvaka Treće HBL Zapad, odnosno novog drugoligaša. Takvim je rezultatima definitivno BK Labin postao najuspješniji klub u minuloj natjecateljskoj sezoni. Labin je Sv. Jakov iz Jadranova pobijedio s 12:10.

Predsjednik Dino Škopac rekao je kako je presretan postojećim rezultatima i da mu je vrlo drago što se u novoj boćarskoj dvorani u Labinu u kratkom roku dogodilo tako puno lijepih trenutaka – za pamćenje.

Inače, što se same utakmice tiče, spomenimo da je ponovno maestralan bio Gianfranco Santoro koji je upisao tri uvjerljive pobjede, ali spomenuti treba svih, trenera i kapetana Robija Ilića, Livija Verbanca, Davida Juričića, Hidajeta Ismića, Denisa Brajuhu, Deana Cvečića, Vladu Miloševića, Ivana Načinovića, Slobodana Krstića, Vladu Blažinu, Edvina Zukića i Domagoja Josipa Kubaja. Uz njih tu su i članovi kluba Romano Grižančić i Edi Juričić te spomenuti predsjednik Dino Škopac.

Sam se susret igrao pred više od stotinjak gledatelja, a posebno su podršku konstantno davali Čepljani koji u sastavu Labina imaju nekoliko svojih „pulena“. Sve u svemu, labinsko boćanje doživjelo je još jednu prekrasnu večer.

Veliku fotogaleriju pogledajte na portalu Labinska Komuna – OVDJE.