Home Boćanje Prva HBL BOĆARSKA SUPER LIGA: Istra Poreč i Pazin nastavili maksimalno

BOĆARSKA SUPER LIGA: Istra Poreč i Pazin nastavili maksimalno

SHARE

Jučer je djelomično odigrano treće kolo boćarske Super lige. Nažalost, susreti Sokol Orbico-Pula i Marinići-Biston odgođeni su za 15. siječnja, zbog sudjelovanja Pule i Bistona na završnici Europskog Kupa prvaka koji je na rasporedu ovog vikenda.

Spomenimo da su nakon tri kola na vrhu maksimalni Istra Poreč i Pazin, a peta Pula ima pobjedu i poraz. U narednom kolu 13. studenog Pazin gostuje kod riječkog Vargona, a Istra Poreč ugošćuje Sokol Orbico. Na papiru lagani okršaj trebali bi imati boćari Pule kojima stiže Metković, koji je dosad bez bodova.

Porečani su bili jučer uvjerljivi protiv Vargona, a poveli su 8:2 pa i 14:4 nakon tehničkih disciplina. Najbolji u domaćim redovima bili su Bruno Kraljić i Darijan Živolić s time da je potonji upisao tri pobjede, a prvi dvije.

Pazinjani su gostovali kod Otoka u Sinju, a na kraju su izvojevali minimalnu, ali potpuno zasluženu pobjedu. U posljednji krug igara ušlo se sa 8:10, a domaćinu su pripala dva para da bi kod gostiju par Valter Ivančić-Martin Štihović i Alen Guštin u pojedinačnom osvojili bodove za konačni trijumf.