Home Boćanje Prva HBL BOĆARSKA SUPERLIGA: Istarski klubovi fantastično krenuli u sezonu, Pazinu istarski derbi

BOĆARSKA SUPERLIGA: Istarski klubovi fantastično krenuli u sezonu, Pazinu istarski derbi

Jučer su u boćarskoj dvorani centra „Aleksandar Anzur“ istarski derbi boćarske Superlige odigrali BK Pazin i BK Istra Poreč. Domaćin je, pomalo iznenađujuće, na kraju zasluženo slavio rezultatom 14:12 te tako najavio još jednu sjajnu sezonu za istarsko boćanje (Pula 14:12 pobijedila Biston).

Krenulo je s 6:2 za Pazinjane, a nakon tehničkih disciplina semafor je pokazivao kako se prednost otopila – 9:9. U posljednjem krugu igara, Valter Ivančić (pogodio ‘bulin’ za poništenje posljednje igre i pobjedu) i Martin Štihović su na kraju remizirali s Marinom Križmanićem i Nenadom Tadićem te tako donijeli pazinskom klubu slavlje poslije pobjeda parova Benjamin Guštin i Robert Sergo te Nikola Hrelja i Ivan Lanča za konačnih, minimalnih, ali i zasluženih 14:12.

Biston je u Pulu stigao možda i malo favoriziran, s imenima poput braće Ćubela i Milićevićem, ali su na kraju ostali praznih ruku. BK Pula upisala je pobjedu 14:12, najviše na krilima fantastičnog Joška Buterina koji je slavio u tri susreta, a treba reći i kako je već sad vidljivo da je Gracijan Stjepčević, mladi crnogorski boćar, veliko pojačanje za Puležane. I on je upisao tri slavlja.

FOTOGALERIJA S ISTARSKOG DERBIJA NA PORTALU KAMPANJA.NET

Previous articleZA POVIJEST | Pazinski košarkaši uvjerljivo slavili protiv labinskih, zaigrao i 66-godišnji Damir Ćus!
Next articleISTRASPORT PRATI KATAR | Probudili se Kova i Krama, Hrvatska Kanadu učinila smiješnom