Home ISTRA Borilački sportovi Boksači Rovinja ponovno drugi u Prvoj HBL, velika pobjeda Matea Paulinića!

Boksači Rovinja ponovno drugi u Prvoj HBL, velika pobjeda Matea Paulinića!

U velikoj dvorani Športskog centra Gripe u Splitu u subotu, 10. lipnja 2023. održano je posljednje, 9. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi za sezonu 2022/23, piše na službenoj stranici HBS-a.

Na kraju cjelodnevnog programa (od 9:30 sati ujutro) proglašeni su najbolji klubovi u ukupnom poretku uz svečanu dodjelu trofeja. Drugo mjesto u Prvoj HBL obranili su u posljednjem kolu boksači BK Rovinja.

NAJZNAČAJNIJA POBJEDA – ONA NAJBOLJEG ROVINJSKOG SENIORA MATEA PAULINIĆA

Mateo Paulinić iz boksačkog kluba Rovinj borio se protiv Marijana Vujevića koji je viceprvak Hrvatske i stalni reprezentativac Hrvatske. Bila je to uvjerljiva pobjeda Paulinića koji je ovom borbom potvrdio da je jedan od najboljih u kategoriji seniora do 71kg. Još dva boksača su boksala za Rovinj, Nino Marić koji se odlično borio i dao dobar otpor prvaku Hrvatske, ali nažalost izgubio u kategoriji mlađih seniora -67kg.

Dino Galant je nakon duže pauze vratio borbama, ali izgubio je od borca iz boksačkog kluba Brod zbog prekida liječnika jer krv iz nosa nije prestajala curiti. Boksačima Rovinja ova je već druga sezona u kojoj osvajaju visoko drugo mjesto u 1.Hrvatskoj boksačkoj ligi.

Previous articleČEKA SE SAMO PAPIROLOGIJA | Mislav Karoglan će postati novi trener Istre 1961
Next articleHNK Rijeka osvojila naslov u sve tri kategorije na ovogodišnjem Trofeju Labinskih Rudara