Home Nogomet Istra 1961 Boris Miletić u Podcastu Učka o Istri 1961: “Treba imati strpljenja, omladinski...

Boris Miletić u Podcastu Učka o Istri 1961: “Treba imati strpljenja, omladinski pogon je stabilan, a ono što bih ja želio da je što više domaćih, kvalitetnih igrača”

SHARE

U 43. izdanju Podcasta Učka gostovao nam je aktualni gradonačelnik Pule, predsjednik IDS-a i kandidat te stranke za istarskog župana na sljedećim lokalnim izborima, Boris Miletić. Bio je ovo nešto kraći podcast što je i razumljivo, obzirom na ritam našeg gosta, ali mu nije nedostajalo dinamike i zanimljivih odgovora.

Počeli smo kratko o koronavirusu i aktualnoj situaciji, a onda krenuli na fakultetske dane i učlanjivanje u IDS. „Mene su privukle one tri magične riječi – decentralizacija, regionalizam i to naše istrijanstvo. Osjetio sam to unutar sebe i to me privuklo“, rekao je Miletić na početku.

Pričali smo i o razlikama ljudi s ovog područja u odnosu na ostatak države, a onda se dotaknuli i Pule, prije 15 godina i danas. „Ne znam znaju li ljudi, ali prije korone smo u Puli imali preko 1000 manifestacija godišnje“, pohvalio se Miletić, nakon što smo prošli nekoliko krucijalnih projekata.

„Treba imati malo strpljenja“, rekao je predsjednik IDS-a u dijelu odgovora vezanog uz Istru 1961 dodavši da bi volio vidjeti što više domaćih, kvalitetnih igrača. Dotaknuli smo se i harmonike, ali i maneštre.

Premijera Podcasta Učka s Borisom Miletićem je danas, 26. ožujka 2021. godine, u 9:45 sati.