Home Nogomet Prva ŽNL Istra Briljantna predstava nedešćanskih trupa u Vrsaru

Briljantna predstava nedešćanskih trupa u Vrsaru

SHARE

Nekada ih nije htjelo, nekada ih nije išlo, nekada su i pružali puno bolje partije no rezultat ih nije nagradio. Danas su momci iz nedešćanskog Jedinstva sve nadoknadili. I danas ih je nagradilo.

U jednoj od briljantnijih predstava ove jeseni, na poluotoku svakako, sproveli su u djelo sve taktičke i tehničke zahtjeve, sva razmišljanja koja su pred susret imali, danas su pokazali na neugodnom gostovanju kod Vrsara.

Prvo su poluvrijeme momci Franka Čupića bili sigurni u posjedu lopte, pokušavali iskoristiti poneki dolazak Vrsarana pred njihov gol, da kroz kontru ugroze Filipovića, no unatoč prigodama koje su stvarali, nisu pronašli put da svoju pametnu igru i povremenu dominaciju nagrade pogotkom.

No, otvorilo im se u nastavku kada su u samo pet minuta, nakon što su ostali sa igračem manje, nakon isključenja Didića, dvaput pronašli željeni i traženi cilj, najprije preko Kristiana Bembića, a nakon toga i Harisa Alića iz najstrože kazne, za veliki trobod i potpunu ekstazu u svlačionici. Šteta što je jesen gotova, no vjerujemo da ćemo i na proljeće moći uživati u odličnim predstavama poput ove današnje.

VRSAR – Igralište Vrsara – 1. ŽNL – 13. kolo – SUDAC: Sandi Orbanić (Žminj), POMOĆNICI: Dorijano Marić (Rovinj) i Matija Bagarić (Umag)

VRSAR – JEDINSTVO OMLADINAC 0:2 (0:0)

Žuti kartoni: Bonaca, Naumov, Zdrilić (Vrsar), Imširević, Maksenčuk (Jedinstvo Omladinac)

Crveni karton: Didić – 59′ (Jedinstvo Omladinac)

Strijelci: 0:1 Bembić 71′, 0:2 Alić 76′ (11 m)

VRSAR: Filipović, Dekleva D., Bonaca, Dekleva F., Zdrilić, Naumov, Pavišić (88. Čehić), Matošević, Koraca (72. Buković), Pršurić, Jugovac (65. Hrvatin)

Trener: Damir Vukadin

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Khudobeyrdiev, Pavinčić (13. Mahmutović), Kralj, Kocijel, Maksenčuk, Bembić (88. Licul), Didić, Pajković, Imširević, Alić

Trener: Franko Čupić