Home Nogomet Mlađi uzrasti BROJKE KAŽU SVE | Završen i drugi zimski termin golmanskog kampa “Cotić-Starčić”

BROJKE KAŽU SVE | Završen i drugi zimski termin golmanskog kampa “Cotić-Starčić”

SHARE

Danas je nakon treninga, kratkim druženjem uz pridržavanje epidemioloških mjera u Dajli završen i drugi termin zimskog izdanja Golmanskog kampa „Cotić-Starčić“. Time je zaokružena 2021. godina u kojoj su odradili čak osam kampova u kojima je sudjelovalo gotovo nestvarnih 160 vratara.

„Ponovno smo odradili puni planirani program, iako nam je sigurno žao što troje upisane djece nije moglo trenirati s nama zbog izolacije. No, sklopljeno je puno novih prijateljstava, a vjerujem da se i kroz ovaj naporan rad mnogo toga usvojilo i usavršilo“, rekli su nam Aleksandar Starčić i Aleksa Cotić, uz koje treba spomenuti dodatnog trenera Danijela Starčića, te Rominu i Teu Cotić, ali i doktoricu Vesnu Radovan Janko koje su također krucijalni dio ovih kampova, s polja logistike i organizacije.

Iz kampa se iskreno zahvaljuju sponzorima bez kojih ne bi sve bilo na ovakvom nivou, a to su: Bonin tartufi Livade, Marketi Univers Novigrad, Marketi Vito Novigrad, Mesnica Meliokomerc Umag, Pekara Te-ni Umag, Pekara Briciola Brtonigla i TO Dora Cerovlje.

Na danas završenom terminu bili su Paolo Blažina, Patrik Laganis, Marko Bucaj, David Tarčuki, Davide Tomicic, Marko Kamenčić, Dominik Jadreško, Nika Radolović, Leon Čičak, Matteo Fabac, Jakov Ivinović, Rayan Vižintin, Niko Bezmalinović, Matej Jadreško, Arijan Pujas, Rene Gombar, Šimun Milin, Teo Milotić, Raoul Bernich, Petar Haluga, Noan Načinović, Ajdin Sprečo, Petar Matijašić, Leon Merkaš i David Jugovac.

Golmanski kamp „Cotić-Starčić“ sada će na odmor, iako ne zadugo, jer ovog proljeća ponovno ih očekuje „gostovanje“ u predivnom Međimurju, a na ljeto su već tradicionalni kampovi u Ravnoj Gori kojih će ove godine biti čak četiri! No, obzirom na interes, ostavljaju mogućnost dodatnih termina i lokacija, ali o tome više kad bude sve službeno.