Home ISTRA Stolni tenis Brovinjani nastupili na memorijalu Đuro Dubenik

Brovinjani nastupili na memorijalu Đuro Dubenik

Proteklog vikenda stolnotenisači Brovinja sudjelovali su na memorijalu Đuro Dubenik u Dugom Selu. Iako je bilo pokojih bljeskova u igri, rezultati i igra su bili ispod očekivanog.

U subotu je skupinu prošla samo Sara Bernaz u mlađim kadetkinjama kao drugoplasirana. Pobijedila je Biočić (Dugo Selo) i Tušinec (Graničar), a izgubila od Gašpar (Mladost Zagreb). U 1/8 finala izgubila je od Živković (Šibenik).

U kategoriji mlađih juniora Leo Bernaz i Josip Griparić nisu uspjeli proći kvalifikacijsku skupinu iako je Bernaz pobijedio pobjednika Varaždina Ukrajinca Derliuka 3:2, ali je zatim poražen s istim rezultatom od Marčeca (Visia) i Garašića (TIS). Griparić je u skupini poražen od Strbata (Mihovljani), Strilčića (Malinska) i Jurkovića (Vodovod).

U nedjelju su skupine u kategoriji kadeta prošli Leo Bernaz i Josip Griparić. Bernaz je pobijedio Juričevića (TIS), Belića (Dugo Selo) i Bubana (Zagreb). Griparić je pobijedio Andabaka (Vinkovci), a izgubio od Mrkića (Pula). U 1/16 finalu Bernaz je poražen od Tepšića (Merix Zagreb), a Griparić od Tepeša (Zagreb).

Sara Bernaz je u skupini poražena od Horvatiček (Dugo Selo), Gašpar (Mladost) i Hozjak (Mihovljani).