Home Nogomet Treća HNL Zapad Buje startaju sa treninzima u petak, Elvis Čović prvi pomoćnik Borisa Fornažara

Buje startaju sa treninzima u petak, Elvis Čović prvi pomoćnik Borisa Fornažara

SHARE

U ovo novo vrijeme, koje je nastalo u bujskom trećeligašu, nakon odlaska dugogodišnjeg trenera Dalibora Viškovića, stvari se polako slažu onako kako će biti najkonkretnije i najučinkovitije za momčad preko puta benzinske.

Već ovoga petka novoizabrani stručnjak Boris Fornažar odvesti će momke na prvi trening, na prvo okupljanje, sa svojim pomoćnikom Elvisom Čovićem, koji je posljednjih šest godina svoje igračke karijere proveo u Bujama.

U samom pripremnom periodu bujski “zeleni” odigrati će pet oglednih utakmica. Dogovoreni su susreti protiv juniorske momčadi Istre 1961, porečkog Jadrana i Pazinke, dok se za još dvije planirane čeka odgovor potencijalnih suparnika.

Podsjetimo, momčad Buja ima relativno mirnu situaciju u kojoj se nalazi osam bodova udaljena od one najopasnije pozicije, no uvjereni smo da će nakon deset godina odsustvovanja od aktivnog rada novi bujski strateg pronaći način i energiju da nastavi pozitivan bujski niz.

Ukoliko uspiju u svojim nakanama da reaktiviraju ponekog od trojice igrača koji su proteklog ljeta oprostili se od aktivnog nogometa, a tu mislimo na Bojića, Valentu i Brečevića, te ukoliko stanovnik Buja postane i Ivan Batel, koji je osobna želja trenera Fornažara, mogli bi u Bujama napraviti i sasvim dobar posao tijekom predstojećeg proljetnog dijela.