Home Nogomet Treća HNL Zapad Buježi doveli Vadnova i rano počeli pripreme u pomlađenom sastavu

Buježi doveli Vadnova i rano počeli pripreme u pomlađenom sastavu

Nogometni klub Buje ovog je ljeta za trenera seniora postavio Ivana Brečevića koji je s pripremama za novu sezonu započeo prvi od svih kolega u ligi, točnije isti dan kao i pulski Uljanik, 17. srpnja 2023. godine. Kadar se promijenio, ali ne puno.

U kadru više nema Mihajla Bojića koji je postao pomoćnik Brečeviću te Matea Bertoše (Novigrad 1947) i Marka Vukelića koji se oprostio od aktivnog igranja nogometa. Buježi su doveli nekoliko mladih igrača na probu te će s imenima izaći u tjednima ispred nas, a definitivno je stigao Dino Vadnov, 20-godišnji branič koji je punih 14 godina bio član NK Novigrada, nakon čega je imao kratku epizodu u češkim Vitkovicama.

Buježe ove pripreme odlikuje veliki broj igrača na treninzima, a već u petak, 28. srpnja imaju prvu prijateljsku utakmicu, sa slovenskim trećeligašem Vipavom. U utorak, 1. kolovoza, na rasporedu je okršaj s Izolom, a četiri dana kasnije s labinskim Rudarom.

Pazinka im je protivnik 12. kolovoza, a sedam dana kasnije Rovinj dok će s Uljanikom igrati generalku pred prvenstvo, 26. kolovoza. Prijelazni rok za Buježe još nije okončan.