Home Nogomet Druga ŽNL Istra Buzećani se ponadali, a onda u nadoknadi – Bojan Barišić!

Buzećani se ponadali, a onda u nadoknadi – Bojan Barišić!

Nakon ovakve utakmice jedina utjeha nogometašima Buzeta može biti to što je na klupi Štinjana danas bilo igrača kao što su Ivan Dragun, Bojan Barišić ili Martin Đerđaj, nogometaši koji su igrali itekako više rangove od ovog.

No, sve će to teško utješiti Buzećane koji su preko Ervina Muminovića u 89. minuti poravnali na 1:1 i bili na pragu senzacije. No, nakon što je Nebojša Toprek u 13. minuti doveo Štinjance u vodstvo, u trećoj minuti nadoknade spomenuti Barišić, “joker” sa štinjanske klupe, zabio je za 2:1 i veliko slavlje momčadi Predraga Ivanovića.

ŠTINJAN – Igralište Fortin – DRUGA ŽNL – 15. kolo – SUDAC: Samuel Moscarda (Galižana), POMOĆNICI: Patrik Vitasović (Filipana) i Saša Mikša (Pula)

ŠTINJAN – BUZET 2:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Toprek 13′, 1:1 Muminović 89′, 2:1 Barišić 90’+3′

Žuti kartoni: Balen, Đerđaj (Štinjan) Basaneže, Labinjan (Buzet)

ŠTINJAN: Rusev, Kuftić, Čeranić (64. Racan), Toprek (59. Đerđaj), Urošević, Kršulj (59. Barišić), Šistov, Vazgeč, Četković (59. Balen), Omrčen, Topić

Trener: Predrag Ivanović

BUZET: Fabijančić, Fejzić, Krbavčić, Labinjan,  Majcan, Montero, Petković L. (72. Grbac A.), Basaneže (78. Škorić), Mrvoš (58. Đuga), Muminović, Petković N. (46. Marinac)

Trener: Alen Prešnjak