Home Rukomet Ostalo Buzet najavio dobru sezonu novom pobjedom protiv Kozale

Buzet najavio dobru sezonu novom pobjedom protiv Kozale

SHARE
Damir Vučko (FOTO: Daniel Cerovec)

Posljednju pripremnu utakmicu pred početak natjecanja Prva HRL Jug, buzetski rukometaši odradili su protiv direktnog protivnika u ligi MRK Kozale na Kozali i zabilježili pobjedu 31:29.

Početak utakmice pripao je Buzećanima koji su imali početno vodstvo od 3:0. Domaćini ubrzo poravnavaju preokreću rezultat i na odmor odlaze s prednošću od dva gola (16:14).

U nastavku kao i u prvom poluvremenu igra se brzo sa puno rotacija, domaćini drže stečenu prednost iz prvog poluvremena od dva do tri gola razlike. Sredinom drgog poluvremena Buzećani poravnavaju prelaze u vodstvo koje drže do kraja utakmice.

Buzećani nisu imali puno pripremnih utakmica, tek pet, ali su igrali sve s kvalitetnim protivnicima – premijerligašima Porečom i Umagom te prvoligašima Senjom i dvaput s Kozalom. Ne treba uzimati pripremne utakmice s previše ozbiljnosti, ali činjenica da su poraženi samo od Poreča ipak govori o dobroj atmosferi i formi buzetskih rukometaša.


RIJEKA – Dvorana Dinko Lukarić – Gledatelja: 100 – PRIPREMNA RUKOMETNA UTAKMICA – SUCI: Botinčan i Rupić (oba Rijeka)

KOZALA – BUZET 29:31 (16:18)

KOZALA: Ćaćan, Loparac, Pešić, Balas, Tomaš 9, Dunato D. 2 (1), Anić, Milih 1, Schlagenhauf 1, Štucin, Islamović 9 (5), Ljevar F. 2, Ljevar L. 4, Dunato A., Braut, Vukajlović, Bartolović
Sedmerci: 6/8, Isključenja: 6 minuta (Tomaš 2, Dunato D. 2, Anić 2)
Trener: Darko Dunato

BUZET: Krbavčić, Klasanović 3, Jakac, Božić 2, Zonta, Valković 9, Vučko 10, Černeka 2, Jović, Prelac 2, Dopša 1, Bašić 2
Sedmerci: 5/6, Isključenja: 6 minuta (Bašić 4, Božić 2)
Trener: Ranko Silić