Home ISTRA Biciklizam Četvrta etapa CRO Race utrke starta 29. rujna na Krku, cilj etape...

Četvrta etapa CRO Race utrke starta 29. rujna na Krku, cilj etape je Labin

BICIKLISTIČKA UTRKA CRO RACE PRETVARA HRVATSKU U SPORTSKU ARENU, A I OVE GODINE ODRŽAVA SE KIDS CRO RACE, VIRTUALNA UTRKA ZA NAJMAĐE

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Utrka kreće u petak, 29. rujna iz grada Krka u 11:45 sati, cilj četvrte etape je u Labinu, a dolazak biciklista u Labin očekuje se između 16:36 i 17:08 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na četvrtoj etapi Krk – Labin vrijedit će 29. rujna od 11:30 do 17:30 sati na cestama Primorsko-goranske i Istarske županije na ruti: grad Krk – Malinska – Krčki most – Viškovo – Poklon (Učka) – Paz, Cerovlje – Pazin – Barban – Labin. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://crorace.com/informacije-o-prometu-cro-race-2023/.

KIDS CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i četvrto izdanje virtualne utrke za djecu, KIDS CRO Race, koje će se održati 29. rujna od 12:00 sati u Labinu. Tako će i djeca iz Labina imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 1. listopada u Zagrebu.

Više informacija o utrci, timovima, biciklistima i dr. bit će dostupno na službenim stranicama na Facebooku, Twitteru te Instagramu, kao i na www.crorace.com