Home Nogomet Četvrta HNL Zapad ČETVRTA NL NS RIJEKA – 3. kolo: Funtana i Borac pred kamerama...

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 3. kolo: Funtana i Borac pred kamerama u petak, Mladost i Banjole u subotu

FOTO: Sempre Qui Streams

Sutra, u petak 15. rujna 2023. treće kolo Četvrte NL NS Rijeka otvaraju vodeći OŠK Omišalj kojem u goste stiže Draga, koja je dosad osvojila bod. Stoga, možemo reći kako je domaćin izraziti favorit.

Pola sata nakon toga, u 17 sati, u Funtani gostuje bakarski Borac, koji je dosad neporažen – u prva dva kola je momčad Kristijana Čavala dvaput remizirala. Tu ćemo utakmicu moći gledati pred kamerama tvrtke SempreQui.

U subotu nas od 16:30 čekaju nadasve zanimljivi susreti. Žminj je domaćom pobjedom jasno pokazao kako ima kvalitete, ali sada i oni i njihov autobus s navijačima kreće u Otočac, na jedno od najtežih gostovanja u ligi.

S druge strane, Fažanci će malo putovati, samo do Banjola, ali će im tamo biti sigurno teško, Tomićeva momčad je itekako snažna, bez obzira na poraz u Žminju. Na sreću, Sempre Qui subotu prenosi i taj susret!

Pobjednički niz žele nastaviti Umažani. Raspored im ide na ruku, neće se uvrijediti Klana, ako kažemo da nisu goropadni u gostima. Većinu svojih bodova osvoje na svojoj Grašćini, a u Umagu će se sigurno rijetki osladiti bodovima. Domaćin je favorit.

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 3. kolo:

OŠK Omišalj – Draga (petak, 16:30)

Funtana – Borac (petak, 17:00)

Banjole – Mladost Fažana

Otočac – Žminj

Umag – Klana

Lokomotiva – Lovran

Novalja – Gospić ’91

Previous articleEVO ZAOKRETA: Novigradski županijski trećeligaš kreće u sezonu s bodom minusa?!
Next articleTREĆA NL ZAPAD – 3. kolo: Mogu li Vinodol i Uljanik nastaviti maksimalno?