SHARE

Pretposljednje će kolo četvrtoligaškog natjecanja najvjerojatnije donijeti konačnu odluku o momčadi koja će sljedeću godinu provesti među županijskim prvoligašima. Naime, četiri boda prednosti koje OŠK ima nad Halubjanom, te dolazak Novalje u Omišalj jasno daje do znanja da će momčad iz Omišlja sve probleme vrlo vjerojatno riješiti ove subote.

Ukoliko tako i bude “narančasti” s Velog Vrha biti će sudionici oproštaja Halubjana od ovoga ranga natjecanja kako god njihova međusobna utakmica okončala.

Kraljevica će napraviti sve što je u njenoj moći da odluku o osvajaču ovoga ranga natjecanja prolongira do zadnjega kola i susreta u Medulinu, no da bi tako i bilo moraju na svom Oštru svladati Gospić, što nije nimalo lagan zadatak. Ali je izvediv.

Medulinci gostuju kod Lokomotive. Jesu, kvalitetnija su momčad i to nije upitno. No, kod Medulina posljednje vrijeme imaju problem sa samim rosterom. A znamo li da u ovome trenutku Adnan Hasanbegović, Benjamin Golubić, Rony Geromella, Matija Brizić, Ivan Krizmanić i Enio Ibrišagić, dakle sve članovi standardne jedanaestorke imaju po dva žuta kartona, nekako smo mišljenja da će trener Alen Jurić morati jako dobro odvagnuti sa kojim se kadrom suprotstaviti na Kantridi.

Naime, čak i u slučaju poraza od Lokomotive, Medulincima i dalje ostaje mogućnost da osvoje titulu ukoliko posljednje kolo svladaju Kraljevicu. A sa navedenom šestoricom, odmornom i spremnom taj bi im zadatak bio kudikamo lakši i jednostavniji.

Borac i Otočac će odigrati utakmicu “da njin pasa vrime”, a istarski derbi mlađahnog Rovinja i iskusne Mladosti donosimo Vam u zasebnoj vijesti sa našim sugovornicima.