Home ISTRA Futsal ČETVRTFINALA U LABINU OD 15:20 | Elvinho gljive iznenadile svih te osigurale...

ČETVRTFINALA U LABINU OD 15:20 | Elvinho gljive iznenadile svih te osigurale mjesto među osam

SHARE

Jako uzbudljiv dan ponovo je iza nas! U skupini C imali smo prvo veće iznenađenje turnira, labinska ekipa Elvinho gljive Autootpad Trumić izborila je četvrtfinale pored favorizirane Santa Domenice!

U skupini C krenulo je pobjedama favorita za prolaz, Okića protiv Elvinha i Santa Domenice protiv Fažane. U drugom kolu Elvinho i njegove gljive pobijedili su Fažanu, a Okići Santa Domenicu. Zadnje kolo dalo nam je jednu revijalnu utakmicu u kojoj su Okići protiv Fažane ostvarili i treću pobjedu dok se drugog putnika u četvrtfinale tražilo između Elvinha i Santa Domenice.

Elvinhu je bio dovoljan remi zbog bolje gol razlike. Čvrstom igrom uspjeli su sačuvati mrežu i pomalo iznenađujuće osigurati četvrtfinale gdje ih čeka novi zahtjevni ispit, okršaj protiv žminjskog Čaga.

REZULTATI – SENIORI SKUPINA C:

Santa Domenica c.b. Veteran – MNE Fažana  2:1

Okić Grupa – Elvinho gljive Autootpad Trumić  2:1

Santa Domenica c.b. Veteran – Okić Grupa  0:1

MNE Fažana – Elvinho gljive Autootpad Trumić  3:5

Elvinho gljive Autootpad Trumić – Santa Domenica c.b. Veteran  0:0

Okić Grupa – MNE Fažana  3:1

Skupina D odlučivala se u zadnjoj utakmici. U prvom kolu Čago je pokazao zašto su jedni od favorita, visoko su savladali Duju Špade. Arsia Roplast napravila je iznenađenje uzevši bod oslabljenom Malingu, osvajačima Ulice. U drugom kolu Čago je osigurao prvo mjesto pobijedivši Domino Maling, a dečki iz Duje Špade uhvatili su Arsiu na spavanju i slavili sa 3:2.

U zadnjem kolu, sve tri ekipe mogle su, uz Čago, do četvrtfinala. U prvoj utakmici Arsia Roplast i rasterećeni Čago Žminj odigrali su neriješeno nakon vodstva Arsie 2:0, te su tako Rašani izgubili svoje šanse. Posljednja utakmica Duja Špade – Domino Maling odlučivala je o osmom četvrtfinalistu, s tim da je Duji Špade bio dovoljan remi.

Domino Maling je ipak pokazao kvalitetu i osigurao četvrtfinale u nimalo laganoj utakmici. Kao prvi favoriti turnira nešto teže od očekivanog sa samo četiri boda, ali mora se reći da su bili bez nekolicine odličnih igrača.


REZULTATI – SKUPINA D:

Čago Žminj – Duja Špade  5:0

Domino Maling – Arsia Roplast  1:1

Arsia Roplast – Duja Špade  2:3

Domino Maling – Čago Žminj  2:4

Čago Žminj – Arsia Roplast  2:2

Duja Špade – Domino Maling 1:4

ČETVRTFINALE, nedjelja 09.01.

15:20  Ulja Komarija – Plavi Put

16:00  Okić Grupa – Domino Maling

16:40  Čago Žminj – Elvinho gljive Autootpad Trumić

17:20  Veruda Konoba Danijela – Harlem Autootpad Trumić