Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Četvrtoligaši će igrati bez gledatelja, iako istarski klubovi ne smiju trenirati?!

Četvrtoligaši će igrati bez gledatelja, iako istarski klubovi ne smiju trenirati?!

SHARE

Međužupanijski odbor NS Rijeka poslao je danas priopćenje vezano uz atmosferu oko koronavirusa koje prenosimo integralno:


Uvažavajući novonastale okolnosti u pogledu epidemije koronavirusa SARS-CoV-2, a nastavno na preporuku HNS-a svim županijskim savezima, Međuđupanijski nogometni odbor HNS Središta Rijeka na telefonskoj sjednici u popdnevnim satima 11.03.2020. godine donio je odluku temeljem koje će na utakmicama 4. NL NS Rijeka do daljnjega moći prisustvovati samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe klubova i HNS-a, tehničko osoblje, određeni broj predstavnika medija, a sve uz uobičajene mjere za organizaciju utakmice, o čemu su klubovi već obavješteni putem Glasnika br. 18 istog dana.


Međutim, ostaje nejasno što to donosi istarskim klubovima koji ne smiju, sukladno preporukama i uputama Civilnog stožera i lokalnih samouprava, trenirati na javnim površinama. Znači li to da će Medulin 1921, Buje i Mladost iz Fažane samo igrati utakmice protiv riječkih momčadi bez treninga?