Home Nogomet Prijateljske Četvrtoligaši odigrali pripremne susrete, tragedija zasjenila jučerašnji susret Mladosti i Velog Vrha

Četvrtoligaši odigrali pripremne susrete, tragedija zasjenila jučerašnji susret Mladosti i Velog Vrha

SHARE
Mihajlo Bojić s loptom

Neobična sezona čeka istarske četvrtoligaše. Ima ih samo tri u ligi i polako se spremaju za natjecanje u kojem će morati često gostovati „preko Učke“. Imperativa nemaju, ali što bolji rezultat aspiracija je i Buja, i Medulina 1921 i Mladosti iz Fažane.

Saša Kolić neće imati lagan posao, iako je pred otkrivanjem nekolicine novih igrača u kadru. Bez obzira na to, poraz 7:3 od Valbandona u pripremnoj utakmici poziva na oprez. Ipak, Kolić posjeduje kvalitetu u kadru što je dokazao i pobjedom protiv juniora Uljanika 5:1.

Buježi su u subotu igrali protiv Izole koju su, zbog odsustva trenera Viškovića pod ravnanjem njegovog pomoćnika Ivana Brečevića savladali s 5:3. Golove za Buježe zabili su Bojić (2), Šoškić, Valenta i Bičanić. Buje trenutno djeluju apsolutno spremno za Četvrtu NL NS Rijeka.

Sinoć su u Puli prijateljski susret odigrali fažanska Mladost i Veli Vrh. Na kraju pobjeda četvrtoligaša s Olive rezultatom 4:3. Za njih strijelci su bili Almir Halilović (2), Matija Funčić i Mark Kostešić dok su za Velovršane zabili Edin Kruškić (2) i Antonio Ruba.

TRAGEDIJA ZASJENILA PRIPREMNI SUSRET

Nažalost, u noći nakon tog prijateljskog susreta, u prometnoj nesreći poginuo je Mauro Nežić, mladi nogometaš Velog Vrha. Preminuli Mauro ovog je ljeta priključen seniorskoj momčadi Velovršana, a protiv Mladosti odigrao je prvu i posljednju seniorsku utakmicu. Počivao u miru.