Home Nogomet Treća HNL Zapad Čitatelj IstraSporta i sportski djelatnik: „Prekinite biti Uljanikov portal, pišite i o...

Čitatelj IstraSporta i sportski djelatnik: „Prekinite biti Uljanikov portal, pišite i o dugovanjima delegatima i sucima!“

Vrlo često kao argument u razgovorima spomenemo kako nismo „ničiji“ i kako objavljujemo čak i one stvari koje nam ne idu u prilog. S tim u mislima, objavljujemo tendenciozni mail kojeg smo sinoć dobili od sportskog djelatnika iz Istre (podaci poznati redakciji), a u kojem nas, IstraSport, optužuje kako pretjerano branimo Nogometni klub Uljanik.

„Poštovani,

Znam da nećeš ovo objaviti, ali bitno je da znaš da nismo budale. Prošlog tjedna objavili ste vijest o tome kako je Uljanik doveo pun kombi igrača. Pretpostavlja se kako nisu došli besplatno, dakle netko im je nešto dao ili ponudio. S druge strane, sada gledam slike koje objavljuju, svi seniorski igrači obučeni u ‘ganc’ novu opremu, koju isto treba platiti. U isto vrijeme, dugovanja delegatima i sucima se duguje mjesecima, za njih se nema.

Kada ti je odgovaralo, pisao si protiv svojevrsnih „doniranja“ Uljaniku ispod stola, a sada si veoma tih. Žika i Draguzet začepili usta, a? Ako se portal promovira na način da je ovo i portal i pokret, onda budi predstavnik i delegata i sudaca. Ili smo mi ničiji?“, pita se u mailu koji je na našu adresu stigao u 22:59 sinoć, 16. srpnja 2023. godine.

Iako se s njim ne slažemo, pogotovo ne u cijelosti, objavljujemo, kao što smo to radili svih ovih godina, pokazujući da nema nedodirljivih i da nema „svetih krava“. Nisu nam drage ovakve uvrede i insinuacije, ali eto, neka javnost sudi.