Home Nogomet Druga ŽNL Istra Dajla mora zbog sebe, ali i zbog čitave lige pokušati prikočiti opasne...

Dajla mora zbog sebe, ali i zbog čitave lige pokušati prikočiti opasne goste

SHARE

Momčad Dajle, pisali smo već, doživjela je ogromne izmjene u svom sastavu. Novaković, Totić, Najhart, Matošević, Čuk i Tabar, ako se ne varam, novopridošli su igrači Dajle ovog prijelaznog roka. Šestorica su to prvotimaca koji su tijekom svojih karijera igrali i mnogo jača natjecanja.

Zato dosadašnji rezultati Dajle ne zadovoljavaju ni njih osobno. Jedan od remija koje su doživjeli, a doživjeli su remi sa Buzetom i sa Purisom, morao je otići na njihovu stranu. Još kada se pribroji jučerašnji poraz u Višnjanu te onaj sa Umagom, nedjelja i utakmica sa Peruškima za Dajlu je vrlo vrlo važna.

Svjestan je toga i kapetan Dajle Elvis Beletić: “Očekujemo vrlo borbenu i žustru utakmicu! Maksmimalno poštujemo momčad Arne Peruški koja ima puni bodovni ucinak ali moja ekipa ići će na pobjedu obzirom da smo prosuli bodove u zadnje dvije utakmice.  Mislim da nam je mjesto u vrhu ljestvice i zato najavljujem povratak pobjedama!”. – siguran je u sebe i u svoju momčad kapetan Dajle

Nikola Mišić, jedan od najopasnijih igrača lidera, miran je pred susret protiv Dajle: “Čeka nas zanimljiv dvoboj protiv kvalitetnog suparnika. Dajla ima osam bodova uz utakmicu manje koju igraju večeras, dok su protiv Purisa u gostima imali prednost u dva navrata.

Sve to govori kako su kvalitetna ekipa koja će sigurno biti pri samom vrhu. Mi se ne zamaramo dosadašnjim rezultatima već smo posvećeni tome da kako na utakmicama tako i na treninzima uživamo, uz beskompromisno davanje svog maksimuma. Cilj nam je i ovog puta na terenu pokazati pravi pristup, motiv i pozitivnu energiju koju crpimo iz snage kolektiva pa onda što bude”. – kaže nam opasna špica Arne Peruški