Home Nogomet Druga ŽNL Istra Dajla se vratila na pobjedničke staze

Dajla se vratila na pobjedničke staze

Vratila se Dajla očekivano. Vratila se pobjedama nakon neugodnog gostovanja kod Plomina, pa je s današnjih šest laganih pogodaka pokazala svu snagu svoje momčadske, ali i individualne kvalitete.

Započelo je već u petoj minuti golom Prpića koji je bio precizan ‘potegavši’ sa petnaestak metara, da bi već u devetoj Krčalić bio najprisebniji na odbijenoj lopti nakon udarca Prpića. Lakše se disalo nakon ranog vodstva pa je Bašić u 30. minuti iz slobodnog udarca postigao eurogol i jasno naznačio da je pobjednik ovog susreta riješen.

No, da ipak ne ostane samo tri razlike na poluvremenu pobrinuo se Najhart u 37. minuti pogodivši iz voleja za visokih 4:0. Nastavak je bio odrađivanje posla, pa je na 5:0 povisio Bašić iz slobodnog udarca, a konačnih 6:0 postavio je Matošević nakon odlične asistencije Brajkovića pet minuta prije kraja susreta.

Kaštelirci nemaju pretjerano razloga biti nezadovoljni i žalosni. Dajla je ipak za ovaj rang natjecanja momčad sa neke druge planete. Barem nam se tako čini nakon današnjeg dana.

DAJLA – Igralište Dajle – DRUGA ŽNL – 15. kolo – SUDAC: Patrik Vitasović (Filipana), POMOĆNICI: Antun Taranić (Pula) i Arnel Bešić (Pula)

DAJLA – KAŠTELIR LABINCI 6:0 (4:0)

Strijelci: 1:0 Prpić 5′, 2:0 Krčalić 10′, 3:0 Bašić 30′, 4:0 Najhart 38′, 5:0 Bašić 69′, 6:0 Matošević 87′

DAJLA: Novaković (73. Pindrić), Brajković, Čuk, Totić, Najhart, Bašić (73. Damijanić), Petrović (73. Brčić De.), Stojić (64. Koni), Jugovac (64. Brčić Da.), Krčalić (55. Matošević), Prpić (73. Međimurec)

Trener: Hrvoje Lončarević

KAŠTELIR LABINCI: Horvat, Živković, Štefanić (75. Legović), Benčić. Klarić, Kocijančić, Munđer (80. Prhat), Legović (75. Kocijančić), Banko, Brčić, Valentić (66. Kocijan)

Trener: nema prijave