Home Nogomet Treća HNL Zapad Dalibor Šuran: “Vrijeme je da se svi skupa probudimo i pokažemo koliko...

Dalibor Šuran: “Vrijeme je da se svi skupa probudimo i pokažemo koliko vrijedimo!”

Dalibor Šuran

Nogometaši porečkog Jadrana nisu u dobroj situaciji. Nakon četiri kola imaju jedan osvojeni bod, a sada im u Poreč dolazi drugi Jadran, onaj sa sufiksom Luka Ploče. U tim trenucima teško je niti smetati treneru, pred toliko važan susret, ali imamo sreću da je Dalibor Šuran uvijek otvoren za IstraSport, i kad kola idu nizbrdo…

„Nakon četiri odigrana kola imamo samo jedan bod, uopće nismo zadovoljni tim bodovnim kontom. Ipak, veseli me posljednja utakmica u Trnju, iako smo izgubili 2:1, ali smo odigrali jako dobru utakmicu, gdje domaćinu nismo dali niti jednu pravu šansu. No, skupo su nas koštale greške“, kaže Šuran pa dodaje:

„Dolazi nam Jadran koja je čvrsta i agresivna momčad, primaju jako malo golova. Na nama je da uđemo u utakmicu bez kalkulacija, da se odmah nametnemo i moramo biti koncentrirani cijelu utakmicu te smanjiti individualne greške. Lani su nas previše koštale, a ponavljaju se i ove godine.“

No, objašnjava nam Šuran, ima i razloga za optimizam: „Dečki dobro rade cijeli tjedan, nadam se da ćemo to prenijeti sutra na utakmicu, vrijeme je da se svi skupa probudimo i pokažemo koliko vrijedimo. Svi znamo koliko bi nam sutrašnja pobjeda donijela mir i napunila nas samopouzdanjem, tako da očekujem veliku podršku naših navijača Šajeta, jer kad oni „zagrme“, sve je lakše“, zaključio je Šuran.

Što se tiče Jadrana Luka Ploče, i dalje ih vodi veliki trener Mišo Krstičević, a u polju se radi o mladoj momčadi iz koje dobro poznajemo Jozefa Kuqija, nekadašnjeg napadača Rijeke koji je u omladinski pogon kluba s Rujevice stigao iz rodnog Čakovca. Danas ima 23 godine i predvodi napad Jadrana.

Utakmica se sutra igra u 16:30 na porečkom Velom Joži.

Previous articleEkstremno brzo pronađeni i kažnjeni počinitelji prekršaja na utakmici Hrvatska-Latvija na Rujevici
Next articlePeti Pula Marathon održat će se 22. i 23. rujna 2023.