Home Nogomet Kup Hrvatske Dalibor Višković: Ne znamo što nas čeka

Dalibor Višković: Ne znamo što nas čeka

SHARE
Dalibor Višković (FOTO: SportCom)

Sutra, s početkom u 16 sati nogometaši Buja gostuju u Komletincima kod tamošnjeg Slavonca, četvrtoligaša u sklopu pretkola Kupa Hrvatske. Lani je Slavonac bio četvrta momčad tamošnje Prve ŽNL, ali su ušli u Međužupanijsku ligu Osijek-Vinkovci.

Kratko smo se za početak osvrnuli na subotnji Superkup Istre zbog kojeg je, logično, trener Buja Dalibor Višković dobro raspoložen: „Moram pohvaliti dečke, dali su sve od tebe. Iskreno, nismo baš znali kakav je Medulin 1921, završilo je 7:1, moglo je biti i drugačije. Oni su počeli malo kasnije i to nije njihovo pravo stanje. Dodali smo u vitrinu još jedan pokal i stvorili dobru atmosferu pred put.“

Svi koji su nastupili protiv Medulinaca, na raspolaganju su i sutra, s time da Čavarović ne kreće na put jer čeka prinovu, a Bolčević i Favretto su odsutni zbog poslovnih obaveza. O protivniku Buježi ne znaju puno.

„Iskreno, ne znamo što nas čeka. Neke informacije imamo, ali je teško reći koliko su precizne i točne. Domaćinska su momčad, imaju bazu navijača, a utakmica je za njih povijesna kao i za nas. Sigurno nas čeka utakmica koja neće biti lagana, putovati ćemo sedam sati, prespavati, a utakmica je već u 16 sati. Ipak, dati ćemo sve od sebe da uđemo u narednu fazu“, rekao je za kraj trener Višković.