Home ISTRA Futsal Danas posljednje kolo seniorske rovinjske Zimske malonogometne lige – traži se četvrti...

Danas posljednje kolo seniorske rovinjske Zimske malonogometne lige – traži se četvrti putnik u polufinale

 

Danas se igra posljednje kolo seniorske Zimske malonogometne lige u Rovinju. Nakon dosad odigranih šest kola tri su se momčadi „odvojile“, a traži se četvrti putnik u playoff koji se igra narednog vikenda.

U polufinale će sigurno Fuflanders, Duranka i Virkle Aperitiv Bar Circolo, samo treba vidjeti s koje pozicije, a za četvrtu se poziciju bore Ampelea i Acapulco, dvije ekipe čiji je izravni okršaj na rasporedu u 17 sati.

Duranka koju predvode igrači Rovinja Vigan Hoxha, Manuel Perković i Andrea Maružin, a igrao je i Sandi Križman za njih, danas igra protiv Barbiera pa bi pobjedom mogla u najmanju ruku ostati drugoplasirana.

Derbi se igra između Fuflandersa za koje nastupaju Pazinkin Toni Pinčan, ali i nekoliko Savičentina poput Maura i Matije Mišana, Darvina Žufića ili Antonija Ferlina te Dario Subotić, član Mladosti iz Rovinjskog Sela, i Virkle Aperitiv Bar Circolo kojeg predvode vratar Mladen Denić i Daniel Ćosić, igrač Mladosti. Sve u svemu, očekuje nas zanimljivo popodne i u rovinjskoj dvorani.

17:00 Acapulco-Ampelea

17:50 Fuflanders – Virkla Circolo AP Bar

18:40 Sošići-NK Rovinj

19:30 Duranka-Barbieri

Previous articleStefano Galešić strijelac za U19 reprezentaciju protiv Srbije
Next articleDva pulska malonogometaša potpisala za HMNK Rijeku!