Home Nogomet Ostalo Danas rođendan slavi čovjek koji je Istri pokazao kako izgleda fantastični sportski...

Danas rođendan slavi čovjek koji je Istri pokazao kako izgleda fantastični sportski djelatnik

Rekao nam je da prestanemo, da ga ‘zajebavaju’ i pitaju koliko plaća IstraSportu da se hvali Galižana. Kako mi ne volimo raditi što nam se kaže, odlučili smo iskoristiti novu priliku kako bi još jednom ‘skinuli kapu’ jednom od najboljih sportskih djelatnika koje Istra trenutno ima.

Na današnji dan, 28. studenog 1976. godine, rođen je Enrico Moscarda, nogometni djelatnik i čovjek koji je s godinama postao simbol Galižane, mjesta i kluba. Zašto ga se zaslužuje spomenuti? Jer je Galižana, najviše njegovim odlukama, postala primjer ostalim klubovima kako se treba odnositi prema sportu i mladima.

NK Galižana je klub koji već godinama, od dolaska popularnog Rica na odgovorna mjesta, vrlo stabilan klub što se tiče omladinskih kategorija, ne nastupaju nikad „u osam“ ili „u devet“ kao nažalost pojedini klubovi, a ponašanje „klinaca“ tog kluba je uvijek na zavidnoj razini.

Nisu ušli u nikakva „plaćanja“ seniora, već su ih sami stvorili, s godinama, mukotrpnim radom i zalaganjem, koje je najčešće „potezao“ Enrico Moscarda. Veliki aplauz i nastavi dalje Rico, dok god moreš!

Sretan rođendan i kuraja!

Previous articleISTRASPORT INVENTURA | TREĆA ŽNL – JUG | DONJI DOM: Trojac koji se valjda samo dobro zabavlja…
Next articleS današnjim danom započele prijave za popularnu “Ulicu”!