Home ISTRA Ostali sportovi Danas se održava 24. plivački maraton „Sv. Eufemija“ – Zagrli more, plivaj...

Danas se održava 24. plivački maraton „Sv. Eufemija“ – Zagrli more, plivaj i uživaj!

Danas, u subotu, 9. rujna 2023., Rovinj će ponovno postaje središte plivačke strasti i adrenalina s 24. izdanjem Plivačkog Maratona Sv. Eufemija.

Organizator maratona je Plivački klub Delfin Rovinj pod pokroviteljstvom Grada Rovinj-Rovigno i Sportske zajednice Grada Rovinj-Rovigno, a održava se povodom proslave Sv. Eufemije, zaštitnice grada Rovinja.

Maraton se tradicionalno organizira svake godine drugu subotu u mjesecu rujnu i okuplja plivače plivačkih klubova, plivače klubova za daljinsko plivanje i plivače rekreativce.

Pliva se u prekrasnom i sigurnom akvatoriju u uvali Valdaliso, okruženom predivnim plažama Family hotela Amarin, gradske plaže Figarola i šljunčane plaže Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju “Martin Horvat” Rovinj – Rovigno, na kojoj je start i cilj dviju utrka: Velika Figarola na 3000 metara i Mala Figarola na 1500 metara.

Ovaj spektakularan događaj ne bi bio moguć bez podrške Grada Rovinj-Rovigno, Sportske zajednice Grada Rovinj-Rovigno, te velikodušnih donacija od strane Maistra d.d., Valalta d.o.o. Turističke zajednice Grada Rovinj-Rovigno, Plivačkog saveza Istarske županije i mnogobrojnih rovinjskih tvrtki i obrtnika.

Pridružite se plivačima danas, u subotu, 9.rujan 2023. od 11 sati, na plaži Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj-Rovigno, gdje će započeti i završiti ova nevjerojatna sportska priča. Više informacija potražite na www.rovinjswim.com, a prijavite se na www.stotinka.hr i budite dijelom ovog jedinstvenog iskustva.

Zagrli more! Prijavi se! Dođi plivat!

Previous articleKaštelir Labinci u svoje redove vratili brzonogog napadača
Next articleHR NOGOMET IGRAČ KOLA | Moreno Merle najbolji u uvodnom kolu!