Home Nogomet Ostalo Danas završenim terminom kamp ‘Cotić-Starčić’ i faktički postao najveći vratarski kamp u...

Danas završenim terminom kamp ‘Cotić-Starčić’ i faktički postao najveći vratarski kamp u Europi, a u 2023. idu dva nova termina!

Danas je druženjem nakon posljednjih treninga završilo ‘zimsko ludilo’ golmanskom kampa „Cotić-Starčić“. Iza sebe u protekla tri tjedna imaju tri odrađena kampa, jedan u Sloveniji, točnije u Izoli, a druga dva u Dajli.

Ukupno je 90 vratara iz cijele Hrvatske i Slovenije pohodilo kamp u ova tri termina. „Sve je prošlo u najboljem redu, vratari su stigli željni rada i učenja, a vrijeme bolje nismo mogli poželjeti. Ukupno je kroz tri zimska termina odrađeno čak 75 treninga što dovoljno govori samo za sebe“, rekli su nam Aleksa i Aleksandar, a onda se osvrnuli na proteklu godinu:

„Kad se sve skupa sabere i zbroji – 2022. godina za Goalkeeper camp Cotić-Starčić bila je sjajna, nove destinacije, novi termini i nevjerojatnih 250 vratara koji su prošli kroz kamp u protekloj godini. Nova godina nosi i nove izazove na koje ćemo znati kao uvijek odgovoriti.“

Već sada najavljuju dva termina više, i to u Međimurju za Uskrs gdje u 2023. idu u dva termina, te u Ravnoj Gori gdje će odraditi čak pet termina (lani četiri), što bi ukupno dalo zbroj od 12 kampova za 2023. godinu.

Kroz tih 12 kampova proći će preko 300 vratara što „Cotić-Starčić“ čini najvećim vratarskim kampom već sada sada u cijeloj Europi.

„Sigurno tu nećemo stati i planovi za godine koje dolaze su još veći, ali kao i do sada – idemo korak po korak. Ovom prilikom želimo se zahvaliti i mnogobrojnim sponzorima bez kojih ovo sve nebi bilo moguće ostvariti. Veliko hvala pekarama Te-ni Umag i Briciola Brtonigla, marketima Univers i Vito Novigrad, marketu Špeža Rovinj, Alenu Baćcu i njegovom marketu Dora Cerovlje, mesnici Meliokomerc Umag i naravno našem generalnom sponzoru Bonin tartufi“, na kraju su poručili iz golmanskog kampa „Cotić-Starčić“.