Home ISTRA Futsal David Mataja: “Ako se budemo držali dogovora – tri boda idu za...

David Mataja: “Ako se budemo držali dogovora – tri boda idu za Pulu!”

Malonogometaši Stanoinvest Futsal Pule ove nedjelje, 5. studenog, od 17 sati u SD Dubrava igraju prvenstveni susret 5. kola SuperSport HMNL protiv Uspinjače Gimke. Može se reći kako su Puljani blagi favoriti u tom srazu.

Stanoinvest Futsal Pula dosad ima dvije pobjede, remi i poraz te se nalazi na četvrtom mjestu SuperSport HMNL, a njen protivnik je posljednja momčad lige dosad, Uspinjača Gimka, koju su neki dan i izbacili iz Kupa Hrvatske.

Pravo nastupa zbog žutih kartona nema Dean Moravac, međutim, u kadru Alvara Martineza ne nedostaje kvalitete. Za IstraSport je ovog puta govorio David Mataja, reprezentativac i jedan od najboljih igrača:

„Dosadašnji dio sezone bi ocijenio dobrim. Mislim da imamo još jako, jako puno mjesta za napredak, ali vjerujem da ćemo se kroz nastavak sezone sve više dizati i biti na 150 posto kad bude najbitnije.“

Tjedan dana nakon kup susreta, Mataja i dečki moraju ponovno na „megdan“ Uspinjači Gimki.

„Očekujem sličnu utakmicu kao što je bila prošli tjedan. Vjerujem da će nas oni čekati u čvrstom bloku i probati nas iznenaditi na kontre i polukontre. Mi moramo biti strpljivi i raditi ono što smo se dogovorili te vjerujem da ako se budemo držali dogovora – tri boda idu za Pulu.“