SHARE

Večeras je na pazinskom vanjskom boćalištu boćarskog centra „Aleksandar Anzur“ okončano 13. izdanje međunarodnog turnira „Velika nagrada Pazina“. Ove godine je glavna nagrada od deset tisuća kuna otišla u Sloveniju.

Naime, Davor Janžić i Dejan Tonejc odigrali su gotovo savršen turnir, svojim protivnicima tijekom turnira nisu prepustili puno poena te su na kraju turnira dobili zasluženi pljesak potpuno ispunjenih tribina oko boćališta.

Oni su u finalu pobijedili Igora Vretenara i Franka Ladavca koji također trebaju biti ponosni na turnir koji je iza njih, a u finalu jednostavno nisu mogli iznenaditi slovenske majstore. Oni su u polufinalu pobijedili dva odlična istarska boćara, Darijana Živolića i Ivana Lukšića, dok su Janžić i Tonejc bili bolji od Marina Križmanića i Davida Šircelja.

Turnir je i ove godine obilježilo pravo sportsko ponašanje svih sudionika, a sigurno da veseli i veliki broj mladih boćara na tribinama tijekom završnice. Pazin ima veliku tradiciju boćanja, a to se još jednom pokazalo i danas.

Veliku fotogaleriju sa finalnog okršaja i dodjele možete pogledati na našem partnerskom portalu – Kampanja.net.