Home Nogomet Prva ŽNL Istra Denis Išić doveo momčad do granice spasa, Damir Miljanović mirno rezonira pred...

Denis Išić doveo momčad do granice spasa, Damir Miljanović mirno rezonira pred odlučujući susret

SHARE

Da je netko na kraju jesenskog dijela natjecanja, ili još bolje, nakon četiri proljetna kola rekao da će Muntić uspjeti stići do prilike da se barem bori za ostanak u ligi, vjerojatno biste mu rekli da “ni baš skroz normalan”. Međutim, u jednom slučajnom susretu, upravo to je potpisniku ovih redova poručio alfa & omega Muntića, Denis Išić.

Ispričao je on toga jutra puno noviteta, no osobno mi je zazvonilo samo jedno, a to su njegove sljedeće riječi: “Moramo izdržati na okupu ovih prvih šest-sedam kola, a u drugom dijelu proljeća riješavati ćemo pitanje ostanka”. Zbunjen kakav jesam, a ne želeći mu pretjerano proturiječiti, prihvatio sam to kao još jednu njegovu šalu. No, danas, danas su stvari puno drukčije.

Muntić pred odlazak u Tar za svojim nedjeljnim suparnikom zaostaje jedan jedini bod pa je to prilika da najavu njihovog susreta prepustim njima dvojici. Denisu Išiću i Damiru Miljanoviću.

“U nedjelju nas čeka teška utakmica. Respektiramo protivnika, međutim ne bojimo ga se. Svjesni smo da to nije ista ekipa Muntića koja je nastupala jesenas, te da su puno opasniji sada nego u jesenskom dijelu prvenstva. Nemamo kartoniranih igrača, nekolicina je načeta ozljedama, ali nadam se da će do nedjelje svi biti spremni”. – kaže nam na prvu Damir Miljanović, aktualni trener tarskog prvoligaša, pa dodaje.

“Mislim da će utakmicu odlučiti veća želja, htijenje i borbenost, te da će to presuditi u našu korist. Imam apsolutno povjerenje u sve naše dečke koji će sigurno dati sve od sebe da tri boda ostanu u Taru”. – vjeruje Miljanović svojoj momčadi pred najbitniju utakmicu sezone.

Naveli smo prije, da se iščitati, Denis Išić je već napravio gotovo pa nemoguće. No, on vjeruje i u nastavak pozitivne priče.

“Čeka nas zahtjevna utakmica, “vruće” gostovanje i dobar protivnik. Mi smo u naletu dobrih igara te svakako očekujemo nastavak pozitivnog rezultata. Najžalosnije je što se u ovome trenutku ne zna točno koliko momčadi ispada iz natjecanja, ali mišljenja sam da smo u ravnopravnoj borbi sa ostala dva takmaca jer imamo karakterne igrače i ne igramo pod pritiskom”. – kaže nam tvorac Muntića.

“Oni koji će nam pomoći u nedjelju u Taru su i naši vjerni navijači koji poput nas nisu posustali u podršci ni onda kada stvari nisu izgledale ovako solidne kao što izgledaju sada”. – zaključuje svoju najavu Denis Išić.