Home Nogomet Druga ŽNL Istra Denis Išić: Pomalo smo nezadovoljni radom IO NSŽI-a, sluha očito nema

Denis Išić: Pomalo smo nezadovoljni radom IO NSŽI-a, sluha očito nema

SHARE

Prema najnovijim i pouzdanim informacijama Prva ŽNL trebala bi brojiti 11 klubova. Iako su Mladost iz Rovinjskog Sela i vineška Iskra bile blizu toga da uđu u viši rang, na kraju su ‘zapele’ na nekim preprekama. Na koncu, i Muntić je imao želju igrati Prvu ŽNL, a njihov čelnik Denis Išić djeluje razočaran.

„Pomalo smo nezadovoljni radom IO NSŽI-a, mislili smo da će novi predsjednik, ali i ostali novi članovi bolje i cjelovitije se uhvatiti u koštac s radom za koji su se izborili. Danas je 03. kolovoza, još nisu potvrđene lige, ni počeci županijskih liga“, kaže na početku Išić pa nastavlja:

„Muntić, iako je ligu završio kao šesti, prijavio je ligu više tj. Prvu ŽNL, nadali smo se da će netko nagraditi naš rad, igranjem više lige smanjili bi troškove odlaska na putovanja, a novce usmjerili u rad omladinskog pogona i poboljšanje uvjeta. Međutim, sluha očito nema, predsjednik ne može preuzeti odgovornost kao u RI regiji.“

Na pitanje o omladinskom pogonu Išić kaže: „Igranjem kluba u višem rangu klub bi se natjecao sa juniorima i pionirima, imao bi dva trenera više, veći broj ljudi bi volontirao oko kluba, klub bi u 2020. od sportske zajednice dobio više novaca i u potpunosti zatvorio financijsku konstrukciju. Tražili smo datum do kada bi trebali ispuniti uvjete igranja, službenog dopisa nema. Još nam je čudnije što će dogodine, kako izgleda, u Prvoj  ŽNL igrati 11 klubova…“, razočarano okončava Išić.