SHARE

Pet, punih pet godina prošlo je od posljednjeg prvenstvenog slavlja nogometaša Istre 1961 nad riječkim prvoligašem. Izuzmemo li utakmicu polufinala Kupa Hrvatske prije godinu i pol dana, naravno.

Pet godina gledanja u leđa (doduše i nešto više) prvoligašu s Rujevice u pulskim je redovima stvorilo prilično veliku frustraciju. Frustraciju koja je izlječiva ove subote.

Dva boda na prvenstvenoj ljestvici dijele Istru 1961 od Rijeke. No, ako ova momčad Rijeke stigne do pobjede nad Istrom 1961, onda mnogo toga u glavama igrača Istre 1961 ne štima.

Rijeka nikada nije izgledala jadnije, Rijeka nikada nije izgledala nemoćnije u ligi 10 HNL-a u odnosu na ovu Rijeku koja je ove godine jednostavno promašila u svim svojim odabirima. U odabiru igrača ponajprije, a nakon toga i u odabiru trenerskog kadra gdje su glave gubili i Tadić i Budicin, a vrlo blizu je i aktualni trener Rijeke, talijanski mag Serse Cosmi.

Stoga, “zeleno-žuti”, ako ove subote ne odvedete prvoligaša s Rujevice u još dublje probleme, onda jbg!

Osječanin Dario Bel sa svojim pomoćnicima Hrvojem Radićem i Antom Marićem iz Zagreba odsuditi će sutrašnji Derbi za Učku koji je na rasporedu od 15:00. Uživajte!