Home Nogomet Prva ŽNL Istra Derbi na Šaraji kao vrhunac nogometnog vikenda

Derbi na Šaraji kao vrhunac nogometnog vikenda

SHARE

Derbi sedmoga kola susret je na ližnjanskoj Šaraji gdje gostuje momčad sa Suhače. Sudar je to dvije momčadi koje imaju po jedan neočekivani poraz. Ližnjan je “kihnuo” prvo kolo kući protiv Iskre, a Smoljanci neočekivano kod Jedinstva.

Obje su momčadi na samom vrhu, u gužvi, pa ostaje pitanje, hoće li jedna od njih izgubiti korak nakon ove nedjelje.

Dino Balde, jedan je od najstandardnijih igrača Ližnjana već nekoliko godina. Najstandardniji i ponajbolji. Pa da pogledamo njegovo mišljenje o narednom dvoboju: “Imamo bolju gol razliku, ali bodovno smo izjednačene momčadi te se nalazimo i jedni i drugi u samom vrhu ljestvice. Smoljanci Sloboda su svakako jedna iskusna i kvalitetna ekipa koja igra dobar i čvrst nogomet.

Očekujem tvrdu i gustu utakmicu, ali prednost bih ipak dao nama jer igramo na domaćem terenu. Vjerujem u svoju momčad da mogu sva tri boda ostati na Šaraji. Pozivam sve ljubitelje sporta, a posebno naše navijače Čiklone da nas dođu podržati”. – kratak je i koncizan Dino.

Antonio Ivančić, pak, dugo je godina bio član Rudara, prošao sve omladinske kategorije, igrao za Rudar i na trećeligaškom zapadu protiv zagrebačkih momčadi, ali i na ovom našem zapadu, te je jedno od ovogodišnjih pojačanja momčadi iz Svetvinčenta.

“Očekujemo jednu vrlo zahtjevnu i tešku utakmicu protiv sjajnog protivnika. Nikome nije lako uzeti bodove u gostima, ali vjerujem da ćemo biti pravi i odigrati onako kako znamo.

Ližnjan je momčad sa nekoliko odličnih pojedinaca ali i mi imamo svoje kvalitete. Na Šaraju idemo puni samopouzdanja nakon ove posljednje utakmice i nadam se da ćemo na Suhaču donijeti pozitivan rezultat i novi trobod”. – kaže nam u kratkom razgovoru Antonio.