Home Nogomet Prva ŽNL Istra DERBI U VRSARU | Igor Todorov: “Nitko osim nas nije favorit u...

DERBI U VRSARU | Igor Todorov: “Nitko osim nas nije favorit u Vrsaru”, Frane Jelenić: “Možemo i moramo puno bolje”

Pred nedjeljni derbi u Vrsaru puno je veći pritisak na domaćoj momčadi. Ližnjanci imaju utakmicu manje, pa eventualni krivi korak ne bi ih previše sputao u njihovim nastojanjima, no budimo jasni – i Ližnjan želi pun plijen!

Nositelj igre domaće momčadi, Igor Todorov, idealan je sugovornik za najavu ovoga susreta s vrsarske strane. Poznaje goste, na koncu konca, tamo je i proveo jedno vrijeme, stoga boljega nismo mogli zamoliti za najavu.

“Očekuje nas još jedna u nizu teška i zahtjevna utakmica protiv odlične, ali zaista odlične momčadi sa Šaraje. Mi se iz kola u kolo ekipiramo, ali čini mi se da ćemo ove nedjelje biti svi na raspolaganju treneru Vukadinu osim kažnjenog Sanela Imširevića”, kaže Igi na početku našeg razgovora.

“Ližnjan je odlična ekipa, puna kvalitetnih individualaca, ekipa koja će se do zadnjeg kola boriti za naslov prvaka. Mi želimo isprati gorak okus od subote i zasluženog poraza kod Smoljanci Slobode. Igramo doma, u Vrsaru, a tu nitko nije favorit osim nas. Uvjeren sam da ćemo dati i više od naših mogućnosti da dođemo do pobjede”, nastavlja vrsarski vezni igrač.

“Prvenstveno se nadam dobrom suđenju i jednoj fer i korektnoj utakmici između dvije odlične momčadi. Iskoristiti ću prigodu da pozovem i gledatelje da nakon ručka dođu upotpuniti svoju nedjelju”, kaže nam Todorov na kraju razgovora.

Jedan od najopasnijih, ako ne i najopasniji igrač Ližnjana (obzirom da ne znamo otkuda sve prijete gosti) je Frane Jelenić. I u zadnjem kolu protiv Potpićna okončao je susret rijetko viđenim pogotkom “škaricama”, pa u dobrom raspoloženju dočekuje derbi.

“U nedjelju nas na suprotnoj strani čeka momčad koja je i dalje jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova prvaka unatoč subotnjem porazu od 3:0 kod Smoljanci Slobode”, kaže Frane jasno dajući do znanja koliko poštuje i respektira suparnika.

“Mi nismo odigrali zadnje dvije utakmice kako znamo i možemo, neovisno o tome što smo ugrabili četiri boda, ali osobno nisam zadovoljan igrom. Moramo i možemo puno bolje, a u nedjelju moramo po sva tri boda ukoliko i mi želimo naslov, a želimo”, jasan je dalje ubojiti napadač momčadi sa Šaraje.

“Znam da će susret biti pod povećalom, no svakako se nadam fer i korektnoj utakmici te pobjedi svoje ekipe”, naglasio je Jelenić na kraju našeg razgovora.


Previous articlePRVA ŽNLI | NAJAVA | 17. kolo: Kolo prepuno derbija, a za gledatelje užitak na Dumbrovi
Next articleNAMJERITI ĆE SE JUNAK NA JUNAKA | Alen Damijanić: “Igra se za bodove, to je nešto sasvim drugo!”, Roland Božić: “Važan susret u utakmici drukčijeg naboja””